Prikazuje se svih 7 rezultata

Plovila su oduvijek predstavljala prestiž i bila statusni simbol. Carstva su svoju moć određivala po broju brodova koje posjeduju, Dubrovačka Republika bila je simbol za trgovinu i slobodu zahvaljujući svojim brodovima. Budite ponosni ako posjedujete neki luksuzan brod jer u vremenu u kojem živimo nije se lako obogatiti.

Brodovi su i danas znak prestiža, ali uz našu opremu za brodove od svog plovila možete napraviti svoj drugi dom. Ako niste prvi vlasnik svog broda, ili vam brod već ima godina, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći mnogo stvari koje će vam boravak na brodu učiniti ugodnijim i sigurnijim. Ako ste tek kupili brod sva potrebna oprema će već biti na njemu. Barem bi to bilo očekivano. Sada stanite na trenutak i razmislite što bi moglo nedostajati i brodu koji tek izađe iz trgovine i brodu kojeg ste kupili od nekog drugog. Nešto što od nekog prostora, potpuno neprimjetno, stvara dom.
Radi se o tepihu. Često zanemarujemo vizualni i ambijentalni učinak tepiha, o njih samo obrišemo prljave cipele. Upravo to što brišete cipele prije nego uđete u neku prostoriju je znak poštovanja prema toj prostoriji. Znak da se iz vrata koja ćete za sobom zatvoriti cijeni čistoća i urednost, da oni koji borave unutra cijene sigurnost i bezbrižnost.

Mi vam zato predstavljamo naših 7 vrsta tepiha koji će svako plovilo pretvoriti u dom na vodi.
Nudimo vam 3 tepiha s natpisom koji želi dobrodošlicu vama i vašim gostima. Dimenzije su 60x40cm, 90x60cm, 25x50cm te 37x70cm.
Uz tepihe koji zrače gostoprimstvom i pristupačnošću imamo i ovalne tepihe koji daju malo otmjeniji i distanciraniji izgled vašem brodu.

Jednobojni ovalni tepisi dolaze u nekoliko boja i dimenzije su im 55×25,5x2cm.
Za one s najprofinjenijim ukusom imamo tri dvobojna ovalna pletena tepiha (61x29x1,5cm) kojima ćete izazvati divljenje i poštovanje svih onih koji dok budu brisali noge o njih.

Brodski Tepisi - otirači

OVAL TEPIHA

477,00 kn

Brodski Tepisi - otirači

OVAL TEPIHA

477,00 kn

Brodski Tepisi - otirači

OVALNI TEPIH

477,00 kn

Brodski Tepisi - otirači

OVALNI TEPIH

176,70 kn432,75 kn
Akcija!

Brodski Tepisi - otirači

TEPIH ZA BROD

90,00 kn150,00 kn