Svaki vlasnik jedrilice zna da jedrenje pruža jedinstven užitak. Ništa se ne može usporediti s osjećajem koji dobijete kada se krećete samo zahvaljujući vjetru. Istovremeno se borite s prirodom i surađujete s njom. Vi se podređujete njoj i prilagođavate je sebi.

No, da biste se upustili u borbu protiv prirode morate biti sigurni da vam je jedrilica u savršenom stanju. More ne oprašta pogreške.
Mnogi se pobrinu za trup jedrilice, ali ne obrate pažnju na stanje opreme kojoj doslovno povjeravaju svoj život. Prije svakog isplova se uvjerite da je i najmanji komadić opreme u izvrsnom stanju.
Ako nije u našoj ponudi ćete pronaći doslovno sve što vam može zatrebati na jedrilici.
Od igle za šivanje jedara preko svih vrsta kolotura do raznih uređaja za skraćivanje jedara.
Bez kvalitetnog užeta nema smisla ići na more pa vam mi nudimo samo najkvalitetniju brodsku užad.

Te iste konope nećete zapetljati ako uz njih naručite i naše vodilice, držače i štopere. Nemamo samo obične konope u ponudi već vam nudimo i elastične konopce kojima možete osigurati da vam prednje jedro neće padati u more.
Brzina reakcije na moru može biti ključna za preživljavanje pa bi vam oprema morala omogućavati brzo djelovanje. U takvim trenucima kvaliteta i pouzdanost vašeg vitla za namatanje konopa dolazi do izražaja. U našoj trgovini možete pronaći čvrste ručke za vitlo, PVC ležajeve i sama vitla koji, kao i svi naši proizvodi, odgovara najvišim sigurnosnim standardima. Koliko god vi brzo budete namatali konop vitla iz naše trgovine vas neće iznevjeriti. Odaberite jedan od naša dva precizna pokazivača nagiba jer koliko god iskusni vi bili ipak ne možete na pamet, u svom tom kaosu, biti sigurni da vam se jedrilica nije previše nagnula. Samo jedan pogled na pokazivač nagiba i znate što treba poduzeti.

Prikazujemo 1–32 od 250 rezultata