Prikazuje se svih 3 rezultata

Svaki pravi vlasnik broda zna da ako zakaže svjećica njegov brod  neće napustiti luku. No, dok ste privezani u luci ste sigurni. Ako svjećica ne radi, a vi niste u luci već ste prepušteni moru onda ste u jako lošoj poziciji. Tko god je proveo neko vrijeme na moru zna koliko nepredvidivo i okrutno more zna biti. More ne možete držati pod kontrolom zato držite motor svog broda u savršenom stanju.

Ne isplati se riskirati i isplovljavati brodom kojem ne biste povjerili svoj život jer u konačnici svaki puta kada odete malo dalje od obale to i činite. Kada vam automobil krene otkazivati, zaustavite se sa strane ceste i čekate pomoć. Kada vam se motor na brodu pokvari, a uz to je i vrijeme loše, pomoć možda nikada neće stići. Mnogi ljudi vole ploviti upravo zbog tog osjećaja koji vam borba i suradnja s prirodom (u isto vrijeme) ulijevaju, ali to što ste hrabri ne znači da morate biti naivni.

Prije svakog isplova provjerite sve kritične dijelove motora.

Svjećice su jedan od dijelova koji najlakše podlegnu pod utjecaj vlage i otkažu poslušnost. Bez njih nema iskre koja će upaliti vaš motor pa nema ni uživanja u plovidbi ili ribolovu.

U našoj ponudi imamo NGK svjećice svih modela i preko 40 modela Champion svjećica za motor. Dimenzije svjećica su 90 x 23 x 23 mm , a njihova masa iznosi 0,06 kg.

Budite mudri, osigurajte si dovoljan broj rezervnih svjećica i čuvajte ih na suhom mjestu.

U našoj ponudi ćete sigurno pronaći model svjećice koji vam je potreban.

Champion svjećice

SVJEĆICE ZA MOTOR CHAMPION

16,95 kn142,80 kn

DIJELOVI MOTORA/ SISTEMI UPRAVLJANJA/ANODE/PROPELERI

SVJEĆICE ZA MOTOR NGK

25,50 kn347,55 kn

DIJELOVI MOTORA/ SISTEMI UPRAVLJANJA/ANODE/PROPELERI

SVJEĆICU WRENCH

36,38 kn

Cijene svih svjećica su izrazito povoljne pa mislimo da nema smisla išta prepustiti slučaju. Opskrbite se rezervnim svjećicama kako biste bili sigurni da će vaš motor upaliti u svakom trenu. Uz rezervne svjećice naručite i naš iznimno povoljni ključ kojim ćete ih bez problema montirati. Imajte na umu da se ne preporučuje mijenjanje svjećica na toplom motoru niti premazivanje navoja ikakvim mazivima, to može uvelike otežati uklanjanje svjećice. Nađete li se u kritičnoj situaciji ako je ikako moguće pričekajte da se motor malo ohladi prije nego upotrijebite naš ključ kako biste montirali rezervnu svjećicu.